Nie jesteś zalogowany.
Ja i większość mojej rodziny na pewno będziemy głosować na PIS.
Nie jest to partia idealna, jest wiele rzeczy które mi się nie podoba w działaniach ludzi z tej partii, ale ze wszystkich innych w PISie znajduje najmniej spraw które mnie drażnią.
PIS przekonuje mnie swoim podejściem do jednej z największych patologii naszego społeczeństwa jakim jest przestępczość. Uważam, że ci którzy nie mają nic do ukrycia i starają się żyć uczciwie nie mają się czego obawiać. LID nie ma programu, PO - nie ma prawdomównego przywódcy (bo nie można nim nazwać człowieka który publicznie deklaruje że on nie startuje w wyborach dla władzy, to znaczy że startuje dla pieniędzy? a może jeszcze czegoś innego?). Niestety wybory wygra PO, a PIS jeśli tylko przegra taką różnicą jak poprzednio przegrało PO to będzie wielki sukces. Tak czy inaczej zachęcam wszystkich do uczestnictwa w wyborach. Ci którzy nie głosują oddają prawo podjęcia decyzji innym i wskazują że ich miejsce jest w pewnym sensie poza nawiasem społeczeństwa.
Dominik Nikelski
Ostatnio edytowany przez oleander (2007-10-19 20:42:41)
Obiecanki cacanki a ...głupiemu radość!!!Wszyscy tylko ładnie obiecują a Polacy jak nie mieli tak nadal nie będą mieć...Tusk robi z Polski nową Irlandię ale mu to wogóle nie wychodzi..nabija kasę ale sobie do kieszeni,non stop tłumaczy się dziurą budżetową.chciał zostać prezydentem ale wie że władza na stołku premiera jest póki co większa.Robi reformę za reformą ale nic mu z tego nie wychodzi.Dla mnie cała polityka to tylko jedno wielkie oszustwo-lepiej wogóle nie głosować na nikogo bo chociaż człowiek wie że ma czyste sumienie,że nie dał sie po raz kolejny wciągnąc w polityczne machlojki.Prawda jkest taka że każdy dązy aby nabić sobie portfel a co zwykły obywatel ma w kieszeni to nieważne.Ludziom żyje się coraz gorzej